Podul de la Şoldanu-Radovanu va fi gata în luna noiembrie. La cât se ridică investiţia

Podul de la Şoldanu-Radovanu va fi gata în luna noiembrie. La cât se ridică investiţia

Podul de la Şoldanu-Radovanu va fi gata în luna noiembrie FOTO Facebook/CJC

Lucrările pentru construirea unui pod la Şoldanu peste râul Argeş, o investiţie de 6 milioane de lei, au intrat în linie dreaptă. Muncitorii sunt pe şantier, iar în luna noiembrie podul va fi finalizat.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Trecerea prin vad de la Şoldanu-Radovanu rămâne provocarea actualului meu mandat ca preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi.

Nimeni nu a crezut vreodată că tuburile de ciment, erodate de vâltoarea râului Argeş, şi gunoaiele, care au ţinut ani de zile loc de trecere peste apă, vor putea fi înlocuite cu stâlpi de pod adevărat.

Lucrurile se întâmplă şi se întâmplă cu o rapiditate pentru care constructorul merită toate felicitările noastre.

În luna noiembrie 2021 podul va fi finalizat, valoarea investiţiei este de 6 milioane de lei, la ora actuală fiind realizat în proporţie de 70%", a explicat Vasile Iliuţă, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi. 

Până de curând, trecerile peste râul Argeş au fost improvizate, iar oamenii şi-au pus viaţa în pericol de fiecare dată când au traversat zona.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările