UPDATE Piromanul care a incendiat 300 tone de furaje a fost arestat. Bărbatul a dat foc intenţionat unei ferme agricole

UPDATE Piromanul care a incendiat 300 tone de furaje a fost arestat. Bărbatul a dat foc intenţionat unei ferme agricole

Pompierii au stins flăcările în 16 ore Foto:Arhivă Adevărul

Un bărbat care a incendiat intenţionat peste 300 de tone de furaje  în noapte de 28/29 iulie, la o fermă agricolă din localitatea Borcea, a fost reţinut de poliţişti. Focul a făcut prăpăd atunci. Pompierii s-au chinuit 16 ore să stingă vâlvătaia, iar paguba s-a ridicat la 150.000 de lei.

UPDATE. Prezentat instanţei de judecată, suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Piromanul este din localitatea Feteşti şi are 33 de ani. El a fost identificat de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Călăraşi şi este cercetat acum pentru distrugere prin incendiere. “Cercetările efectuate de poliţişti au condus la identificarea lui Dan T., care, în noaptea de 28/29 iulie 2015, ar fi  provocat un incendiu la o fermă din comuna Borcea, judeţul Călăraşi, în urmă căruia au ars furaje în valoare de 150.000 lei”, spun anchetatorii. Bărbatul a fost reţinut pe 12 august, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, cu propunere de arestare preventivă. În urma incendiului au ars 1.200 baloţi de lucernă  şi  40  de  baloţi  de  paie  de  grâu,  dar şi o  construcţie  metalică acoperită  cu  plăci  de  azbociment.
 

Vă recomandăm şi:

O fermă agricolă din comuna Borcea, incendiată intenţionat. Peste 300 de tone de baloţi de cereale s-au făcut scrum

Incendiu pe Varianta Nord. O afumătoare pentru mezeluri s-a făcut scrum de la un aparat nesupravegheat

Tragedie în satul Aprozi. O bătrână a ars de vie în casă, într-un incendiu devastator

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările