Peste 500 de poliţişti au acţionat în weekend. Oamenii legii au aplicat 815 amenzi

Peste 500 de poliţişti au acţionat în weekend. Oamenii legii au aplicat 815 amenzi

Acţiunile pentru siguranţa comunităţii din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 16 persoane, precum şi dispunerea a 13 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 29 de conducători auto au rămas fără permis.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În săptămâna 04 – 10 martie, peste 500 de poliţişti au acţionat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul judeţului Călăraşi pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.
 
Au fost organizate 11 acţiuni şi s-a intervenit la 348 de evenimente, dintre care 329 au fost sesizate prin 112. Ca urmare a activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 102 infracţiuni, 16 persoane au fost surprinse în flagrant.  De asemenea, au fost depistate 3 persoane urmărite naţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 13 măsuri preventive.
 
Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 815 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 265.000 de lei. Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 14 infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 29 de permise de conducere şi retrase 14 certificate de înmatriculare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: