Oraşul de pe malul Borcei, un imens şantier. În ce zone se lucrează

Oraşul de pe malul Borcei, un imens şantier. În ce zone se lucrează

Se lucrează la construcţia unei pieţe moderne în Cnetrul Vechi FOTO Facebook/PMC

Mai multe şantiere sunt deschise în municipiul Călăraşi pentru modernizarea străzilor ori pentru construirea unei pieţe în zona centralăî a oraşului. Autorităţile locale au anunţat că toate lucrările sunt în grafic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe strada Griviţa se lucrează pe tronsonul Dobrogei - Portului şi se demolează stâlpii vechi pe tronsonul Portului – Caragiale. De asemenea, pe tronsonul cuprins între Cuza-Vodă şi Pompieri au început lucrările pentru ridicarea la cotă a capacelor de canalizare. La Piaţa Mare se lucrează la fundaţie, se tasează, se cofrează, iar sâmbătă, 27 iunie (dacă timpul va permite) este posibilă turnarea primului strat de beton al fundaţiei.
 
Pe Bd.ul Nicolae Titulescu se amenajează trotuarele în zona ”10 nivele” şi se efectuează ridicarea la cotă a capacelor de canalizare. Pe strada Ştirbei Vodă(zona blocurilor J) se lucrează la parcări şi borduri;
 
La hala orizont s-a scos toată tâmplăria veche şi urmează demontarea grinzilor metalice. Pe strada Pescăruşi se lucrează la reţeaua de canalizare pluvială, lucrări de săpătură în carosabil. Pe strada Sf. Nicolae s-a refăcut infrastructura şi urmează începerea lucrărilor de asfaltare;
 
În cartierul Măgureni s-au reluat lucrările şi se realizează săpătura pentru introducerea conductei de canalizare de preluare a apelor pluviale.
 
 
Pe aceeaşi temă:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările