Plouă în casă la fel ca afară. Apelul disperat al locatarilor dintr-un bloc din Călăraşi, cum intră apa în acoperiş ca prin sită VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ploile din ultimele zile au dat bătăi de cap călărăşenilor. La blocul I39 (ANL, în regim de cumpărare), locatarii sunt disperaţi. În casă plouă ca afară din cauza acoperişului degradat. Oamenii au transmis un apel către Primărie pentru a lua măsurile necesare. Se pare însă că nimeni nu-i aude.

Mai multe imagini au fost postate pe o pagină de socilaizare de o locatară indignată de această situaţie care spune că cineva ar trebuie să rezolve această situaţie, pentru că oamenii plătesc şi acum rate la aceste apartamente. În filmări se poate vedea cum apa intra prin acoperiş ca prin sită, iar oamenii, în disperare. au pus găleţi pentru a nu se inunda. Cu toate acestea, apa a pătruns în apartament, se scurge din tavan pe mobilă şi ajunge la pardoseală.

Iată mesajul integral postat pe o reţea socială:

„Iată, dragi reprezentaţi ai Serviciului Public Centrale Termice şi Fond Locativ Călăraşi şi ai Primăriei Municipiului Calarasi, cum arata acoperişul blocului I 39 (ANL în regim de cumparare) pe timp de ploaie!!

V-am anunţat deja, de ceva timp, ca tigla măcinată de pe acoperisul blocului nostru trebuie înlocuită. (Aveti adresa şi tabelul cu semnăturile locatarilor depusă cu nr.de inregistrare.)

Firma din Iasi care a livrat tigla la momentul construirii blocului a oferit garanţie 30 ani pentru aceasta, deci o va aduce gratis.


Ce mai aşteptaţi pentru a demara înlocuirea acoperişului??

Este posibil ca un bloc de 14, 15 ani sa aiba o tigla atât de proasta??

Ce fel de contracte ati semnat pentru construirea acestui ansamblu de locuinte?“

VIDEO

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite