Incendiu devastator la o fermă agricolă. Focul, stins în 17 ore de pompieri

Incendiu devastator la o fermă agricolă. Focul, stins în 17 ore de pompieri

Intervenţie dificilă pentru pompieri Foto:Arhivă Adevărul

Zeci de pompieri s-au luptat cu flăcările, miercuri seară, pentru a stinge vâlvătaia care cuprinsese o fermă agricolă. 17 ore au acţionat militarii pe DN3, în apropierea podului prin care se face trecerea peste canalul siderurgic. Incendiul devastator a izbucnit la o fermă agricolă şi a cuprins 500 de baloţi de lucernă.

Ştiri pe aceeaşi temăAlarma s-a dat pe 24 iunie, în jurul orei 19.00, când pompierii au fost chemaţi să intervină pentru stingerea focului. La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta violent, existând risc de propagare arderii la alte şure de paie, la saivanele de animale şi la locuinţa proprietarului.   Conform primelor cercetări, Potrivit primelor cercetări, se pare că incendiul a izbucnit din cauza depozitării necorespunzătoare a plantelor furajere, în condiţii de umiditate crescută fiind posibilă auto-aprinderea furajelor.

Trei echipaje specializate de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o motopompă, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 17 ore. Cu toate acestea, focul a mistuit aproximativ 300 baloţi mari de lucernă, fiind afectat şi un saivan de animale, valoarea pagubelor fiind estimată la suma de 45.000 de lei.
 

Vă recomandăm şi:

Foc în localitatea Ileana, din judeţul Călăraşi. Un incendiu violent a izbucnit de la o sobă supraîncălzită

S-a făcut scrum. Incendiu devastator din cauza unui coş de fum deteriorat

FOTO Incendiu devastator la Unirea. O casă cu etaj s-a făcut scrum de la un scurtcircuit

Neglijenţă. Incendiu la Vlad Ţepeş din cauza unui aragaz lăsat nesupravegheat

FOTO Foc pus intenţionat. Discoteca No Limit din Cuza-Vodă, mistuită de flăcări

Incendiu devastator la un depozit de furaje din Jegălia. Pompierii au stins vâlvătaia în 14 ore

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările