Incendiu în balta Roseţi. Un utilaj agricol, făcut scrum de un scurtcircuit

Incendiu în balta Roseţi. Un utilaj agricol, făcut scrum de un scurtcircuit

Pompierii au intervenit rapid Foto:Arhivă Adevărul

O combină aparţinând unei ferme din balta Roseţi, aflată între braţul Borcea şi Dunăre, s-a făcut scrum din cauza unui scurtcircuit. Intervenţia pompierilor a fost dificilă şi a durat aproape o oră.


Conform primelor cercetări, se pare că incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit electric produs la nivelul unui cablu electric defect şi neizolat corespunzător. Alarma s-a dat duminică seară, iar pompierii militari din Călăraşi au fost solicitaţi să acţioneze în balta, peste braţul Borcea, pentru stingerea focului care cuprinsese utilajul agricol.
La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta violent, cu flacără şi cu mult fum la întreaga combină agricolă, existând pericol de extindere a arderii la multe bunuri materiale aflate în imediata apropiere.

Deşi au intervenit aproape o oră, militarii nu au reuşit să scoată combina din flăcări. Utilajul s-a făcut scrum, valoarea pagubelor fiind estimată la aproximativ 150.000 de lei. Pe timpul intervenţiei, concomitent cu acţiunea pompierilor de lichidare a incendiului la combină, mai multe tractoare ale unei societăţi agricole au tras brazde pentru a înlătura pericolul extinderii arderii la lanurile de porumb din vecinătate.
 

Vă recomandăm şi:

Incendiu devastator la o fermă agricolă. Focul, stins în 17 ore de pompieri

Foc în localitatea Ileana, din judeţul Călăraşi. Un incendiu violent a izbucnit de la o sobă supraîncălzită

S-a făcut scrum. Incendiu devastator din cauza unui coş de fum deteriorat

FOTO Incendiu devastator la Unirea. O casă cu etaj s-a făcut scrum de la un scurtcircuit

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările