IGPF: 46 de fapte ilegale, constatate la granişe în ultimele 24 de ore

IGPF: 46 de fapte ilegale, constatate la granişe în ultimele 24 de ore

Zeci de fapte ilegale, constatate la frontieră FOTO IGPF

În ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere ale frontierei au trecut peste 136.900 persoane, cetăţeni români şi străini, dintre care aproximativ 68.500 pe sensul de intrare şi 68.400 pe cel de ieşire din ţară şi peste 41.100 mijloace de transport.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
 
În zonele de competenţă - punctele de trecere şi  “frontiera verde” - poliţiştii de frontieră au constatat 46 fapte ilegale (23 infracţiuni şi 23 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români cât şi străini şi au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 444.000 lei. Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la peste 17.600 lei. Totodată, nu s-a permis intrarea în ţară a 15 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi de asemenea, nu s-a permis ieşirea unui număr de 5 cetăţeni români din diferite motive legale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările