Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă: 61 de cazuri confirmate pozitiv cu COVID-19

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă: 61 de cazuri confirmate pozitiv cu COVID-19

61 de îmbolnăviri cu COVID-19 se înregistrează în judeţul Călăraşi FOTO Shutterstock

În contextul informării privind situaţia generată de răspândirea virusului COVID-19, astăzi, 10 mai, la nivelul judeţului Călăraşi sunt monitorizate 395 de persoane aflate în autoizolare la domiciliu, iar 171 de persoane se află în carantină instituţionalizată.

 
Conform Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, în ultimele 24 de ore, 6 persoane au finalizat perioada de izolare de 14 zile şi 22 de persoane au ieşit din carantină. În prezent, la nivelul judeţului sunt 61 de cazuri confirmate pozitiv cu COVID-19, dintre care 47 au fost declarate vindecate şi 3 persoane au decedat.
 
Forţele de ordine continuă să acţioneze integrat pentru verificarea respectării normelor impuse în contextul stării de urgenţă şi de ordonanţele militare în vigoare, precum şi asigurarea pazei locaţiilor de carantinare.
 
În ultimele 24 de ore, poliţiştii au aplicat 2 sancţiuni în valoare de 2.000 lei, iar jandarmii au dat un avertisment scris persoanelor care nu au respectat măsurile/restricţiile stabilite de Ordonanţa Militară nr. 3 din 24.03.2020, referitoare la condiţiile în care se poate realiza circulaţia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările