CNAIR: 90 de utilaje au răspândit 1.010 tone de material antiderapant pentru a menţine drumurile practicabile

CNAIR: 90 de utilaje au răspândit 1.010 tone de material antiderapant pentru a menţine drumurile practicabile

Drumarii acţionează permanent FOTO Adevărul

Drumarii au intervenit, sâmbătă, până la prânz, cu peste 1.400 de utilaje şi au răspândit peste 10.000 de tone de material antiderapant, la nivel naţional. La această oră nu sunt drumuri închise sau restricţionate din cauza condiţiilor meteorologice, iar drumarii acţionează permanent, potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

 
Sâmbătă, între orele 5.00 şi 12.00, drumarii au acţionat pentru a menţine practicabilă, în condiţii de siguranţă, reţeaua rutieră din ţară cu 1.415 utilaje şi au răspândit aproximativ 10.342,9 tone de material antiderapant. DRDP Constanţa - 90 de utilaje şi s-au răspândit 1.010 tone de material antiderapant.
 
Şoferii sunt sfătuiţi să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările