CFR Călători anunţă suspendarea temporară a trenurilor pentru navetişti

CFR Călători anunţă suspendarea temporară a trenurilor pentru navetişti

CRF ia în calcul suspendarea mai multor trenuri FOTO Adevărul

CFR anunţă suspendarea temporară a unor trenuri, mai ales a celor care asigurau deplasarea elevilor către centrele şcolare. De asemenea, se ia în calcul şi suspendarea unor trenuri pentru navetişti, având în vedere reducerea activităţii unor angajatori. Compania anunţă şi alte măsuri în vederea combaterii răspândirii infecţiei cu Covid-19, scrie news.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Ca urmare a deciziilor Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă  coroborate şi cu deciziile administraţiilor feroviare din ţările vecine, în vederea combaterii răspândirii infecţiei cu Covid-19, CFR Călători va lua măsuri care vor viza suspendarea temporară a circulaţiei unor trenuri în trafic intern şi internaţional cu respectarea posibilităţii de mobilitate a persoanelor”, a anunţă, duminică, CFR Călători.
 
Compania va suspenda temporar, în perioada 16-20 martie 2020, cu posibilitatea de prelungire, unele trenuri care aveau drept scop transportul elevilor de la domiciliu la centrele şcolare, pe durata suspendării cursurilor de către Ministerul Educaţiei şi Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă. Gasiţi ataşat lista cu aceste trenuri.
 
CFR Călători monitorizează atent gradul de ocupare a trenurilor în condiţiile în care mai multe companii/societăţi au anunţat program redus sau munca de la domiciliu pentru angajaţii lor.
 
”În aceste condiţii, este posibilă suspendarea unor trenuri de navetă. Orice modificare în graficul de circulaţie al trenurilor va fi anunţată public.  În toate situaţiile, măsurile de suspendare temporară a unor trenuri vor fi luate astfel încât se se asigure în continuare mobilitatea pasagerilor şi să se adapteze cât mai bine cerinţelor de trafic pe intervalele orare cele mai solicitate ale unei zile. Măsurile luate în această perioadă de către companie au ca scop restrângerea răspândirii infecţiei cu Covid-19, protecţia, siguranţa şi securitatea călătorilor şi a personalului propriu”, a mai transmis CFR. Compania recomandă pasagerilor să se informeze despre posibilele modificări survenite în circulaţia trenurilor. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: