UPDATE Carambol cu 5 autoturisme pe drumul spre litoral. Traficul a fost reluat, coloana de maşini se întinde pe 3 kilometri

UPDATE Carambol cu 5 autoturisme pe drumul spre litoral. Traficul a fost reluat, coloana de maşini se întinde pe 3 kilometri

Accidentul a avut loc pe A2 FOTO Adevărul

Carambol pe Autostrada Soarelui cu 5 maşini şi 17 persoane implicate. Accidentul a avut loc la kilometrul 48, în zona localităţii Săruleşti. Conform ISU Călăraşi, în zona traficul este îngreunat.

UPDATE. Circulaţia a fost reluată pe ambele benzi pe Autostrada A2 pe sensul Bucureşti către Constanţa, în urma accidentului produs la kilometrul 48+500 metri, în zona localităţii Săruleşti, judeţul Călăraşi. Impactul dintre cele cinci autovehicule s-a soldat cu rănirea a patru persoane. Ca urmare a restricţiilor, în zonă se circulă în coloană pe aproximativ trei kilometri.
 
Cinci autovehicule au fost implicate într-un accident rutier pe Autostrada A2 pe sensul Bucureşti către Constanţa, la kilometrul 48+500 metri, în zona localităţii Săruleşti, judeţul Călăraşi. Conform poliţiştilor, o persoană a fost rănită în urma impactului. Traficul se desfăşoară dirijat, cu viteză redusă, doar pe banda de urgenţă.
 
Vă mai recomandăm şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările