Bătaie cu bâte la o spălătorie auto din Călăraşi. Unul dintre scandalagii a fost reţinut VIDEO

Bătaie cu bâte la o spălătorie auto din Călăraşi. Unul dintre scandalagii a fost reţinut VIDEO

Unul din scandalagii a fost reţinut de poliţişti FOTO Shutterstock

După un scandal cu bâte care a avut loc la o spălătorie auto din municipiul Călăraşi, unul dintre suspecţi a fost reţinut de poliţişti. În imaginile suprinse de o cameră video se poate vedea cum mai mulţi bărbaţi înarmaţi dau năvală în spălătorie.

Incidentul s-a petrecut luni, 13 iunie, când oamenii legii au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat în vârstă de 51 de ani, cu privire la faptul că la o spălătorie auto este bătaie generală.
 
Conform anchetatorilor, în jurul orei 12.30, un bărbat de 39 de ani s-a deplasat cu autoturismul personal la sediul spălătoriei auto, unde a avut un conflict spontan cu lucrătorii societăţii.
 
Ulterior, bărbatul a revenit la aceeaşi adresă împreună cu alte persoane, iar în urma conflictului, un tânăr în vârstă de 19 a fost rănit la picioare. De asemenea, au fost provocate distrugeri unei motociclete şi mai multor bunuri aflate pe terasa.
 
În urma probatoriului administrat, faţă de bărbatul de 39 de ani a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Călăraşi, urmând să fie prezentat Judecătoriei Călăraşi cu propunere de arestare preventivă.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările