Amenajarea unui sediu SMURD în comuna Jegălia prinde contur

Amenajarea unui sediu SMURD în comuna Jegălia prinde contur

În comuna Jegălia va fi amenajat un sediu SMURD FOTO Facebook/Ciprian Pandea

Autorităţile locale din comuna Jegălia continuă demersurile în vederea amenajării unui sediu pentru garda de intervenţie a pompierilor şi serviciul SMURD.

Ştiri pe aceeaşi temă

"A fost semnat protocolul de predare-primire între Ministerul Agriculturii, prin ANIF, şi Primăria Jegălia, pentru clădirea şi terenul unde a funcţionat un sistem de îmbunătăţiri funciare. Imobilul a fost transmis printr-o Hotărâre de Guvern recentă, pe care am anunţat-o în urmă cu aproximativ o lună.
 
Astăzi am avut o întâlnire, pe acest subiect, la invitaţia primarului Aurel Vasile, la care au mai participat prefectul Valentin Barbu, secretarul de stat Marius Micu şi reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii, ISU  Călăraşi şi ANIF Călăraşi. 
 
Am avut deja primele discuţii în vederea identificării sursei de finanţare necesară obiectivului. Continuăm să susţinem  administraţiile locale performante şi implicate", a transmis Ciprian Pandea, senator de Călăraşi.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările