Ambasadorul Republicii Coreea în România a vizitat şcoala din Dor Mărunt

Ambasadorul Republicii Coreea în România a vizitat şcoala din Dor Mărunt

Ambasadorul Republicii Coreea în România, în vizită la o şcoală de la ţară FOTO Facebook/Ciprian Pandea

Comuna călărăşeană Dor Mărunt a fost, miercuri, 22 septembrie, gazda unei delegaţii a Ambasadei Republicii Coreea în România, condusă de Excelenţa Sa Domnul Kim Yong Ho.

Prezenţa Ambasadorului Republicii Coreea în România, Excelenţa Sa Dl. KIM Yong Ho se datorează unei vizite pe care elevii şcolii din localitate au făcut-o ambasadei, în cadrul proiectului denumit ”Interculturalitate”, în vara acestui an. Din delegaţia care l-a însoţit de oficialul străin a fpcut parte şi Ciprian Pandea, senator PNL de Călăraşi.

"Sunt convins că relaţiile de colaborare ale Ambasadei Republicii Coreea în România cu localitatea Dor Mărunt, dar şi cu judeţul Călăraşi, nu se vor opri aici, ci abia acum încep, pe un fundament foarte bun, şi anume acela al susţinerii educaţiei.  Mulţumesc domnului primar, Ion Iacomi, şi doamnei director Mariana Stan pentru invitaţie şi pentru tot ceea ce fac, zi de zi, pentru elevii din comunitate", a transmis senatorul Pandea.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările