UPDATE Traficul pe A2 spre litoral se desfăşoară normal. Unde se circulă în coloană

UPDATE Traficul pe A2 spre litoral se desfăşoară normal. Unde se circulă în coloană

Trafic intens pe A2 FOTO Adevărul

Încă de la primele ore ale dimineţii, traficul rutier s-a intensificat pe sensul spre litoral al Autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, iar pe anumite tronsoane s-au format coloane de maşini, anunţă Centrul Infotrafic.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier a scăzut în intensitate şi se desfăşoară în condiţii normale pe A2 Bucureşti – Constanţa.
 
Rămâne intens traficul rutier la ieşirea de pe autostradă către DN39 Constanţa –Vama Veche. Între zona staţiunilor Eforie Nord şi Eforie Sud, se circulă în coloană. Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza staţiunilor
 
 
Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către litoral, valorile de trafic sunt crescute, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană.
 
Pentru prevenirea accidentelor rutiere, şoferii sunt sfătuiţi să mărească distanţa în mers între autovehicule, să folosească luminile de întâlnire şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.
 
De asemenea, cei care încheie coloane de autovehicule care încetinesc sau opresc brusc trebuie să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii care se apropie din spate să reducă din timp viteza. 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările