Aglomeraţie pe A2, pe sensul spre Capitală. Coloane de maşini pe 2 kilometri

Aglomeraţie pe A2, pe sensul spre Capitală. Coloane de maşini pe 2 kilometri

Aglomeraţie pe A2 FOTO Digi 24

Pe A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către Capitală, valorile de trafic sunt intense, în special în zona tronsoanelor kilometrice unde sunt făcute lucrări de reparaţii la partea carosabilă, formându-se coloane în mişcare de aproximativ 2 kilometri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţia Română reaminteşte că până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 11-17 şi 27-33, se circulă deviat de pe sensul către Bucureşti (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile. 
 
De asemenea, a fost închis şi nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, judeţul Ilfov, fiind restricţionată circulaţia pe breteaua de intrare/ieşire din autostradă şi DNCB, pe sensul Constanţa – Bucureşti.
 
Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona cu restricţii şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările