Accident cu 2 victime pe DN4, în apropierea fostei Filaturi din Olteniţa

Accident cu 2 victime pe DN4, în apropierea fostei Filaturi din Olteniţa

Accidentul s-a soldat cu rănirea a două persoane FOTO ISU Călăraşi

Douăpersoane au fost rănite ieri după-amiază într-un accidetn rutier pe DN4, lângă Filatură. Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Olteniţa au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare şi o autospecială de prim ajutor SMURD.

 
Conform ISU Călăraşi, la faţa locului s-a deplasat şi un echipaj al S.A.J., care a preluat una dintre victime şi a transportat-o la spitalul din municipiul Olteniţa.
 
În data de 8 ianuarie, în jurul orei 16.00, echipaje de intervenţie din cadrul Detaşamentului Olteniţa au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza municipiului, pe DN 4, în apropierea fostei Filaturi, pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident rutier in care au fost implicate două autoturisme.
 
În cele două autoturisme se aflau patru persoane, doar două dintre acestea având nevoie de îngrijiri medicale. Este vorb despre doi bărbaţi, de 41 şi 53 de ani. Persoana preluată de echipajul de prim ajutor SMURD acuza dureri la nivelul membrului inferior drept. Paramedicii SMURD au imobilizat membrul accidentat cu atelă şi l-au transportat pe bărbat la Spitalul Municipal Olteniţa. Cea de-a doua victimă a accidentului, care a necesitat îngrijiri medicale, a fost preluat de o ambulanţă SAJ şi a fost transportată la spital.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: