A început vaccinarea în comuna Unirea. Câte persoane au fost imunizate într-o zi

A început vaccinarea în comuna Unirea. Câte persoane au fost imunizate într-o zi

Vaccinare în comuna Unirea FOTO Facebook/Cezar Rădulescu

Campani de vaccinare continuă în judeţul Călăraşi, peste 170 de locuitori din comuna Unirea fiind vaccinaţi împotriva COVID-19 de către dr.Camelia Truică, medic epidemiolog, şi Cezar Rădulescu, şeful DSP Călăraşi.

"Împreună cu d-na dr. Camelia Truic[ am decis să ne al[turam echipei mobile vaccinatoare, din dorinţa de a facilita reîntoarcerea la normalitate.
După mai bine de un an, România intră într-o uşoară perioadă de relaxare, iar acest lucru se datorează, printre altele, şi acestei campanii susţinute de vaccinare. Mulţumim tuturor călărăşenilor care au răspuns pozitiv apelului nostru de a se vaccina, iar azi în mod special, mulţumim d-nului Ciprian Andrei Olteanu, primarul localităţii Unirea, precum si d-nului viceprimar BondocIonut, pentru implicarea exemplară în organizarea activităţii de vaccinare a peste 170 de locuitori ai acestei localităţi.
 
De asemenea, ca de fiecare dată, ISU Călăraşi ne-a fost alături şi le mulţumim! Tot respectul pentru echipa vaccinatoare! Vă mulţumim tuturor acelora dintre dumneavoastră care aţi înţeles că vaccinându-vă sunteţi protejaţi, dar în acelaşi timp îi puteţi proteja şi pe cei din jurul dumneavoastră", a trasmis Cezar Rădulescu, şeful DSP Călăraşi.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările