Încă cinci bărbaţi care au atacat angajaţii unei spălătorii auto au fost reţinuţi VIDEO

Încă cinci bărbaţi care au atacat angajaţii unei spălătorii auto au fost reţinuţi VIDEO

Mai multe persoane au fost reţinute de poliţişti FOTO Adevărul

După două zile de anchetă, cercetările desfăşurate de poliţiştii din Călăraşi au condus la identificarea tuturor persoanelor care au atacat cu bâte angajaţii unei spălătorii auto, pe 13 iunie.

Astfel, alţi cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 47 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Călăraşi cu propunere de arestare preventivă.   
 
La data de 13 iunie, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 de către un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Călăraşi, cu privire la faptul că la o spălătorie auto este o bătaie generală.
 
Conform anchetatorilor, în aceeaşi zi, în jurul orei 12.30, un bărbat de 39 de ani, s-a deplasat cu autoturismul personal la sediul unei spălătoriei auto, din municipiul Călăraşi, unde a avut un conflict spontan cu lucrătorii societăţii.
 
Ulterior, bărbatul a revenit la aceeaşi adresă împreună cu alte persoane, iar în urma conflictului, un tânăr în vârstă de 19 a fost rănit în zona membrelor inferioare.
 
De asemenea, au fost provocate distrugeri unei motociclete şi mai multor bunuri aflate pe terasa.
 
În urma probatoriului administrat, faţă de bărbatul de 39 de ani a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, ulterior, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
 
 

 

 Vă recomandăm să citiţi şi:

Asul lui Putin din Marea Neagră. Insula Şerpilor, transformată de ruşi într-o adevărată fortăreaţă

Ucraina suferă „pierderi dureroase” în luptele de la Severodoneţk şi Harkov

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările