VIDEO Tânăr ucis de propriul cumnat, pentru că a intervenit să-şi apere sora

VIDEO Tânăr ucis de propriul cumnat, pentru că a intervenit să-şi apere sora

Foto Iulian Bunilă

Crimă într-o familie din localitatea buzoiană Stâlpu: un bărbat în vârstă de 36 de ani şi-a înjunghiat mortal cumnatul cu 11 ani mai mic, pe fondul unor certuri familiale. Tânărul intervenise într-un scandal izbucnit între sora lui şi concubinul acesteia, care devenea recalcitrant de fiecare dată când se îmbăta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tragedia s-a produs în jurul orei 21.00, la scurt timp după ce tânărul de 25 de ani, Ion Mănăilă, a intervenit în cearta dintre sora sa şi concubinul acesteia, Vasilică Ioniţă, un bărbat de 36 de ani.
 
Cei doi stau de trei ani în casa bărbatului şi au un copil de doi ani. Fratele femeii locuieşte singur, la doar două case depărtare. Ion auzea frecvent ţipete din gospodăria vecină şi nu de puţine ori mergea să potolească spiritele.
 
La fel s-a întâmplat şi joi seara. A auzit scandalul dintre concubini şi a mers la aceştia cu intenţia de a-i despărţi. A intrat în curtea surorii sale pentru a-şi duce planul de împăcare până la capăt, însă totul s-a transformat într-o tragedie. 
 
Înfuriat peste măsură că tocmai fusese înfruntat de mai tânărul cumnat, Vasilică Ioniţă a luat un cuţit, a ieşit din curte după Ion şi l-a înjunghiat în inimă, cu două lovituri. Deşi era mai corpolent decât agresorul, Ion Mihăilă nu a avut timp să se apere, fiind luat prin surprindere. 
 
Un vecin a sunat la 112. Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii l-au găsit pe tânărul înjunghiat mort în şanţul din faţa porţii, iar pe agresor lângă el, în stare avansată de ebrietate. Poliţia l-a reţinut pe făptaş, care la început a mărturisit că a fost în legitimă apărare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările