VIDEO Soţii Ilie, îndrăgiţi învăţători din Brăeşti, au murit arşi de vii după ce maşina lor a fost lovită de un bolid

VIDEO Soţii Ilie, îndrăgiţi învăţători din Brăeşti, au murit arşi de vii după ce maşina lor a fost lovită de un bolid

Sfârşit cumplit pentru doi soţi dintr-o localitate buzoiană. Oamenii au murit arşi de vii după ce maşina lor a fost lovită de un bolid intrat pe contrasens şi a luat foc. Martorii nu au reuşit să-i salveze, iar pompierii i-au găsit carbonizaţi între fiare după ce au stins flăcările. Şoferul vinovat, un tânăr de 26 de ani, conducea o maşina cu volanul pe dreapta şi a vrut să depăşească o coloană, dar nu s-a asigurat suficient.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
* El si un prieten al său, pasager în limuzină, au ajuns la spital. Accidentul s-a produs pe drumul naţional 10 Buzău-Braşov.
 
Soţii Gheorghe şi Ionela Ilie, de 62 de ani, învăţători în comuna Brăeşti, se întorceau acasă, din Buzău. Nu au mai apucat pentru că în apropierea localităţii Sătuc o maşină ieşită din coloana de pe contrasens i-a izbit în plin. 
 
Autoturismul Cielo în care se aflau a luat foc imediat după impact, iar flăcările au cuprins rapid întreaga maşină. Martorii au privit neputincioşi cum ocupanţii maşinii ard.
 
După ce au stins flăcările, pompierii au găsit în maşină trupurile carbonizate. Martorii cred că e posibil ca cei doi soţi să fi fost deja decedaţi din impact când au izbucnit flăcările. 

Poliţiştii nu au niciun dubiu că vinovat de accident este tânărul de 26 de ani care conducea autoturismul Audi cu numere roşii şi cu volanul pe dreapta. 

Tânărul şi un prieten al său pe care îl avea pasager în maşină au ajuns la spital şi sunt în afara oricărui pericol.
 
Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. 

Traficul pe drumul naţional 10 a fost blocat din cauza accidentului mai bine de două ore, timp în care pe ambele sensuri s-au format cozi de maşini lungi de peste trei kilometri.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările