VIDEO Muncitori care lucrau la refacerea carosabilului, spulberaţi de un autoturism ricoşat dintr-o tamponare

VIDEO Muncitori care lucrau la refacerea carosabilului, spulberaţi de un autoturism ricoşat dintr-o tamponare

Un grav accident rutier s-a produs vineri seară pe drumul naţional 1B, care leagă Buzăul de Ploieşti, la intersecţia cu drumul către Dealul Viei. Trei muncitori care amenajau un scuar între benzile de circulaţie au fost spulberaţi de un autoturism ricoşat dintr-o tamponare produsă în zona şantierului. În urma coliziunii a fost rănit şi pasagerul uneia dintre maşini.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Accidentul s-a produs în momentul în care un şofer de 40 ani care se deplasa din direcţia Ploieşti către Buzău s-a angajat în efectuarea virajului la stânga către localitatea Dealul Viei. 
 
Acesta a fost lovit de autoturismul din spatele său, care ar fi încercat să efectueze o depăşire. 
 
În urma impactului, un autoturism a fost proiectat într-un grup de muncitori care lucrau la amenajarea unui scuar.
 
Lucrarea era semnalizată cu balize. La volanul maşinii care a provocat coliziunea se afla un tânăr de 18 ani. Rudele acestuia au făcut scut în jurul său pentru a nu fi tras la răspundere de colegii muncitorilor răniţi.
 
Muncitorii răniţi sunt buzoieni cu vârste de 38 de ani, 39, şi, respectiv 49 de ani. Ei au fost preluaţi de ambulanţă si transportaţi la spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, împreună cu pasagerul uneia dintre maşinile implicate în accident.
 
Conducătorii autoturismelor implicate în coliziune sunt prahoveni. Ambii au fost testaţi acoolscopic, rezultatul fiind negativ.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: