VIDEO Controale la un abator din Râmnicu Sărat care arunca deşeuri pe un teren din vecinătate

VIDEO Controale la un abator din Râmnicu Sărat care arunca deşeuri pe un teren din vecinătate

Echipe de poliţişti şi inspectori sanitar-veterinari au descins la un abator aflat la ieşirea din Râmnicu Sărat, spre Focşani. Aceştia au acţionat în urma unei sesizări primite, zilele trecute, de către Prefectura Buzău, în care se reclama faptul că resturi şi deşeuri de origine animală sunt aruncate pe un teren din spatele abatorului.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
”În urma unei sesizări, poliţiştii, împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar-Veterinare s-au deplasat pe un teren de pe raza municipiului Râmnicu Sărat, unde a fost reclamată existenţa mai multor resturi şi deşeuri de origine animală. Au fost derulate verificări pentru a stabili cu exactitate provenienţa acestora şi împrejurările în care au ajuns pe terenul respectiv”, a declarat Ane Mari Vrapciu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.  
 
În acelaşi context, zilele trecute, un localnic din Râmnicu Sărat a postat două clipuri video care ilustrau situaţia abatorului de la ieşire din municipiu. În imagini se pot observa resturi provenite din sacrificarea animalelor, aruncate pe un teren din vecinătate.
 
Reprezentanţii Poliţiei Râmnicu Sărat şi Direcţiei Sanitar-Veterinare Buzău au continuat şi astăzi verificările la abatorul din Râmnicu Sărat. La faţa locului s-a deplasat şi prefectul judeţului, Leonard Dimian, urmând ca zilele următoare autorităţile să dispună măsurile prevăzute de lege. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările