VIDEO Brazii din centrul Buzăului şi Parcul Crâng, donaţi de un localnic din Merei

VIDEO Brazii din centrul Buzăului şi Parcul Crâng, donaţi de un localnic din Merei

Cu o lună înainte de Crăciun, brazii care vor fi împodobiţi de sărbători, la Buzău, au fost aduşi în centrul municipiului. Arborii au fost oferiţi autorităţilor locale de un bărbat din comuna Merei.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Donatorul este un localnic din satul Ogrăzi, care s-a mutut de aproape 50 de ani de la Nehoiu la Merei. 
 
Buzoianul a ales să renunţe la brazii care îi aminteau de locurile natale cu gândul că astfel poate aduce bucurie copiilor şi bunicilor care ajung în centrul municipiului Buzău de sărbători. 
 
Un brad a fost amplasat în faţa Palatului Comunal, iar cel de-al doilea va putea fi admirat în Parcul Crâng, în zona obeliscului.
 
”În urmă cu 42 de ani dl. Voicu s-a mutat de la munte, de la Nehoiu, în satul din câmpie, şi, de dragul locurilor natale, a adus cu el o părticică din inima muntelui, câţiva puieţi firavi de brad! Acum, ajunşi falnici brazi, şi-a luat la revedere de la ei şi ne oferă nouă tuturor bucuria unui pom de Craciun şi îi mulţumesc public pentru gestul său! Astfel, ne bucurăm toţi buzoienii de măreţia lor în Piaţa Daciei şi în Parcul Crâng”, a scris viceprimarul Ionuţ Apostu.
 
 
Anul acesta, municipalitatea a renunţat la organizarea târgului de Crăciun şi la amplasarea patinoarului din centrul oraşului, dar şi la organizarea Orăşelului Copiilor şi a concertelor de pe scena din faţa Palatului Comunal.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările