Universitatea „Dunărea de Jos” îşi face filială în Buzău. Trei facultăţi vor funcţiona la început

Universitatea „Dunărea de Jos” îşi face filială în Buzău. Trei facultăţi vor funcţiona la început

Arhivă adevarul.ro

Trei facultăţi din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” Galaţi vor funcţiona în municipiul Buzău, iar primii studenţi urmează să fie înscrişi chiar din octombrie 2021. Vor avea sediul în clădirea Bioterra din Zona Industrială.

Ştiri pe aceeaşi temă


Zilele trecute, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Buzău, a avut loc o întâlnire a reprezentanţilor Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi cu inspectorii şcolari. 

Rectorul universităţii gălăţene, prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, a prezentat strategia de extindere a ofertei educaţionale a Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, prin înfiinţarea la Buzău, din anul universitar 2021-2022, a unei filiale.

Aceasta va avea pentru început trei facultăţi.Este vorba despre Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Facultatea de Drept şi Facultatea de Agricultură.

”În cadrul întâlnirii, s-a menţionat disponibilitatea din partea Universităţii «Dunărea de Jos» din Galaţi de realizare a unor cursuri de formare continuă pentru cadrele didactice din judeţul Buzău, în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Buzău şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău”, se arată într-un comunicat al IŞJ Buzău.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările