Un urs a băgat spaima în localnicii din comuna buzoiană Bisoca

Un urs a băgat spaima în localnicii din comuna buzoiană Bisoca

Sursa George Ionaşc

Localnicii din Bisoca, judeţul Buzău, stau cu sufletul la gură, din cauza unui urs care a atacat gospodării din mai multe sate. Oamenii cred că este vorba despre un singur animal, acelaşi care şi-a făcut apariţia zilele trecute pe un drum circulat din satul Sări.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Ursul i-a terorizat în ultimele zile pe localnicii satelor Sări, Lacuri şi Bisoca. Ultimul atac a fost dat în noaptea de luni spre marţi, chiar în satul Bisoca.
 
Aici, sălbăticiunea a intrat într-o gospodărie şi a mâncat porcul din ograda proprietarilor. 
 
În aceeaşi noapte, un cetăţean din comuna Lacuri s-a pomenit că i-au fost mâncate curcile din ogradă.
 
Sătenii sunt terorizaţi şi spun că ursul îşi face apariţia foarte des în comunitate şi că sălbăticiunea aproape că nu se mai teme de zgomotele puternice şi cu atât mai puţin de prezenţa umană şi cer intervenţia de urgenţă a autorităţilor.
 
Cu toate acestea, localnicii cred că situaţia scapă de sub control şi se tem de consecinţe şi mai grave, ca de pildă pierderi de vieţi omeneşti.
 
”De câteva zile, este dispărut un om al satului, azi am aflat ca nimeni nu îl cauta – autorităţile statului pe unde or fi ? Bănuială este ca ar fi fost devorat de animale sălbatice. Lumea satului este speriata de aceste evenimente trăite !!!”, a postat pe Facebook George Ionaşc , localnic din Bisoca.
 
Situaţia a fost adusă la cunoştinţa autorităţilor locale, care la rândul lor s-au adresat responsabililor de la nivel judeţean.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările