VIDEO Momentul în care un Logan este zdrobit de un autocar, la Buzău. Şoferul autoturismului a murit pe loc

VIDEO Momentul în care un Logan este zdrobit de un autocar, la Buzău. Şoferul autoturismului a murit pe loc

Şoferul Daciei, un râmnicean în vârstă de 57 de ani, şi-a pierdut viaţa

Un grav accident de circulaţie a avut loc, luni după-amiază, pe DN 2 E85, pe raza localităţii Oreavu. Un autocar care se îndrepta dinspre Botoşani spre Bucureşti s-a izbit frontal cu o Dacie Logan condusă de un bărbat din Râmnicu Sărat.

 
După ce a efectuat o depăşire neregulamentară, pe linie continuă, şoferul Daciei Logan a ieşit în faţa autocarului, provocând o tragedie.
 
Totul s-a întâmplat atât de repede încât şoferul autocarului nu a putut evita coliziunea. În urma impactului dintre autoturismul Logan şi autocarul plin cu oameni, a rezultat decesul şoferului maşinii mici şi rănirea celui care se afla la volanul autocarului ce se îndrepta spre Capitală. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Buzău pentru îngrijiri medicale.
 
În autocarul care efectua curse pe ruta Botoşani-Bucureşti se aflau aproximativ 25 de persoane care nu au suferit leziuni în urma impactului cu autoturismul Logan.
 
În urma tragediei de la Oreavu, traficul pe DN 2 E85 s-a desfăşurat alternativ pe un sens de mers timp de mai multe zeci de minute. 
 
Momentul impactului (0.32) a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui complex hotelier din Oreavu. Din înregistrare se poate vedea cum este târâtă caroseria autovehiculului pe o distanţă de peste zece metri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: