Trei oameni au murit în explozia produsă într-un atelier de sudură din Buzău

Trei oameni au murit în explozia produsă într-un atelier de sudură din Buzău

Numărul morţilor în urma exploziei produse sîmbătă pe strada Transilvaniei, la un atelier de sudură, a ajuns la trei. Proprietarul atelierului a fost omorât pe loc, de suflul deflagraţiei, iar cei doi răniţi au murit la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului bucureştean, şoferul TIR-ului la rezervorul căruia se suda când s-a produs explozia, Niculae Stere, de 49 de ani, a murit sâmbătă la scurt timp de la momentul la care a fost adus la spital. Cel de-al doilea rănit, Marian Liviu Hulduban, de 43 de ani, a decedat în cursul zilei de luni.
 
Aceştia suferiseră arsuri pe 80 şi respectiv 90 la sută din suprafaţa corpului iar medicii nu i-au putut salva.
 
Cel de-al treilea rănit în urma exploziei, un adolescent de 16 ani, fiul lui Niculae Stere, a fost externat din Spitalul Judeţean de Urgenţă starea sa fiind bună.
 
Deflagraţia s-a produs în momentul în care patronul atelierului de sudură din Simileasca, Mihai Lăcătuşu, a încercat să sudeze rezervorul unui TIR în care erau acumulaţi vapori de combustibil. Bărbatul, un sudor renumit în oraş, în vârstă de 53 de ani, a murit pe loc, iar alte trei persoane au fost rănite, bilanţul agravându-se ulterior. 
 
O echipă de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Buzău s-a deplasat la locul unde a avut loc deflagraţia şi a demarat cercetările, împreună cu specialiştii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) din Buzău.
 
CITEŞTE ŞI
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările