Tarabele care sufocau intrarea în Piaţa Centrală a Buzăului au dispărut peste noapte

Tarabele care sufocau intrarea în Piaţa Centrală a Buzăului au dispărut peste noapte

Troturarul a fost eliberat Foto Facebook.com

Primarul Constantin Toma s-a ţinut de cuvânt şi a eliberat spaţiul de la intrarea în Piaţa Centrală, unde tarabe inestetice ocupau trotuarul pe o porţiune de peste 50 de metri. Tonetele au fost ridicate pe parcursul nopţii de joi spre vineri, pentru a nu deranja examenul de Bacalaureat de la Colegiul Mihai Eminescu, după cum a ţinut să explice Constantin Toma pe Facebook.

 
Acţiunea a fost demarată în cursul nopţii când jandarmi, poliţişti locali şi angajaţi ai societăţii Pieţe Târguri şi Oboare au fost solicitaţi să asigure ordinea şi să ridice de pe domeniul public tarabele care ocupau spaţiul. 
 
”Am luat decizia de a ridica tarabele de pe strada Independenţei pe parcursul nopţii fără a mediatiza evenimentul pentru a nu perturba activitatea în Piaţa Centrală şi examenul de Bacalaureat la Colegiul Eminescu. Le mulţumesc comercianţilor că au înţeles mesajul meu si şi-au luat mărfurile din spaţiile respective pentru a fi eliberat trotuarul”, a scris Constantin Toma pe Facebook.
 
Conform surselor din Palatul Comunal, vor urma, cel mai probabil la sfârşitul lunii, chioşcurile din Parcul „Sfinţii Îngeri”, ale căror proprietari au acte în regulă, dar autorizaţiile au fost emise de Primărie cu încălcarea legii – fiind situate în imediata vecinătate a Bisericii „Sfinţii Îngeri”, care este monument istoric, dar şi pe spaţiul verde -, precum şi tarabele de pe Aleea Trandafirilor.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: