Spectacolul naturii, oferit de zeci de berze. Au coborât pe un câmp din Buzău, pentru a se hrăni VIDEO

Spectacolul naturii, oferit de zeci de berze. Au coborât pe un câmp din Buzău, pentru a se hrăni VIDEO

Sursa smeeni.com

Şoferii care au tranzitat drumul judeţean 203D, între Smeeni şi Maxenu, au avut şansa de a admira un adevărat spectacol al naturii oferit de zeci de berze. Oamenii au oprit preţ de câteva minute pentru a le fotografia, deoarece, spun ei, le-au fost rare ocaziile de a da peste o asemenea privelişte.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Zeci de berze care au coborât din înaltul cerului şi au poposit preţ de câteva ore pe terenurile agricole din zonă.
 
Cel mai probabil, ele au coborât să se hrănească cu insectele scoase la suprafaţă de plugurile tractoarelor, care au început să are terenurile agricole după treierarea grâului.
 
Spectacolul oferit de aceste frumoase pasări nu a fost lăsat neobservat de trecători, care şi-au scos telefoanele si au început sa filmeze momentul coborârii lor din înaltul cerului.
 
Este posibil ca aceste berze să nu aibă un cuib stabil, ele migrând dintr-o zonă în alta. Păsările tinere îşi caută un loc de cuibărit situat la o distanţă de cel mult 100 de kilometri faţă de locul lor de naştere.
 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările