Proxenet din Constanţa, arestat la doi ani după ce fusese eliberat condiţionat. Pe cine violase în urmă cu opt ani

Proxenet din Constanţa, arestat la doi ani după ce fusese eliberat condiţionat. Pe cine violase în urmă cu opt ani

Proxenetul care a obligat o tânără din Constanţa să-i facă bani la Râmnicu Sărat fusese eliberat condiţionat în urmă cu doi ani, după ce a fost condamnat la închisoare pentru viol. În 2011, Orhan Şachir împreună cu un prieten a violat o tânără de 20 de ani, fiică de fost senator, şi a oferit-o unor cunoscuţi. Săptămâna trecută, a ajuns din nou în arest, la Buzău, împreună cu un partener de ilegalităţi.

Ştiri pe aceeaşi temă


În 2011, Orhan, împreună cu Elvis Iusein, a luat cu forţa o tânără de 20 de ani, fiică de fost senator, a violat-o şi a oferit-o unor cunoscuţi pentru a-şi sa­tisface poftele sexuale.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 1 spre 2 iunie, în jurul orei 1.30, când Sabina, în vârstă de 20 de ani, se întorcea de la o petrecere cu o prietenă de-a sa. 

Cele două se aflau pe strada Soveja când au fost abordate de indivizi dubioşi. Sabina a fost luată cu forţa şi băgată într-o maşină, pe când prietena sa a fost reţinută de un alt individ, pentru a nu putea interveni. 

Tânăra a fost însă dusă în spatele unor blocuri din cartierul Anadalchioi, unde cei doi indivizi au supus-o la perversiuni sexuale. Nemulţumiţi de prestaţia fetei, care plângea şi încerca să fugă din mâinile lor, indivizii au dus-o pe strada Ştefăniţă Vodă, unde, într-un gang, au dezbrăcat-o şi au violat-o.
 
Mai mult decât atât, Elvis Iusein şi Orhan Şachir au oferit-o pe fată şi altor prieteni de-ai lor, contra sumei de 30 de lei. Imediat cum a scăpat din ghearele violatorilor, tânăra s-a prezentat la Poliţie, unde a depus plângere. În mai puţin de 24 de ore, indivizii au fost prinşi şi arestaţi.
 
Orhan Şachir a fost condamnat în 2012 la opt ani de închisoare pentru viol şi lipsire de libertate. A fost eliberat condiţionat în octombrie 2017, din Penitenciarul Balta Albă, după cinci ani de puşcărie. 

Şi-a reluat însă proastele obiceiuri. Zilele trecute, Orhan a ajuns din nou în arest, de data asta la Buzău, împreună cu un partener de ilegalităţi, Amar Amiş, după ce a luat cu forţa o tânără de 30 de ani, de pe centura Constanţei, pentru a presta la Râmnicu Sărat. 

Femeia i-a dat pe mâna poliţiştilor din Râmnicu Sărat, nemulţumită că unul dintre proxeneţi i-ar fi luat toţi banii obţinuţi după două ”prestări” şi nu şi-a primit partea, aşa cum probabil era înţelegerea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările