Proxenetele din Buzău, mamă şi fiică, au fost trimise după gratii pentru 30 de zile VIDEO

Proxenetele din Buzău, mamă şi fiică, au fost trimise după gratii pentru 30 de zile VIDEO

Cele două femei au fost reţinute joi   Sursa IPJ Buzău

Cele două femei din judeţul Buzău, mamă şi fiică, anchetate pentru că ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe tinere, timp de şase ani, au primit mandat de arestare preventivă pentru 30 zile. Un bărbat, complice al proxenetelor, a fost plasat în arest la domiciliu.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Potrivit IPJ Buzău, în perioada 2015- 2021, un bărbat şi două femei, cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani, din Balta Alba şi Râmnicelu, ar fi determinat şi înlesnit  practicarea prostituţiei mai multor tinere, în România şi pe teritoriul altor state europene, obţinând foloase materiale. 
 
Bănuiţii ar fi obţinut beneficii materiale şi financiare de aproximativ 20.000 de euro. Cel puţin 13 fete au fost trimise de buzoience şi complicele lor în vestul Europei pentru a se prostitua.
 
În urma percheziţiei efectuate, joi, poliţiştii au ridicat înscrisuri, 3.000 de lei, bijuterii şi telefoane mobile. De asemenea, au fost puse în executare 17 mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul poliţiei în vederea audierii.
 
În urma probatoriului administrat, în cauză s-a dispus reţinerea bănuiţilor pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism. 
 
Ulterior, instanţa a emis pe numele celor două femei mandat de arestare preventivă pentru 30 zile, faţă de bărbat cercetările fiind continuate sub măsura arestului la domiciliu. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările