Garda de Mediu Buzău a confiscat încă o dubă plină cu deşeuri. Şoferul a primit şi o amendă uriaşă FOTO

0
0
Duba a fost confiscată în cursul zilei de joi
Duba a fost confiscată în cursul zilei de joi

O dubă încărcată cu deşeuri inerte amestecate rezultate din demolări a fost oprită în trafic, de poliţişti. Maşina aparţine unei persoane fizice. Comisarii Gărzii de Mediu Buzău l-au sancţionat dur pe şofer pentru încălcarea legislaţiei de mediu.

În urma verificărilor efectuate, comisarii Gărzii Naţionale de Mediu - Comisariatul Judeţean Buzău au dispus sancţionarea contravenţională în valoare de 30.000 lei şi aplicarea sancţiunii contravenţionale complementare de confiscare a mijlocului de transport.

Sancţiunile vin în conformitate cu prevederile legislaţiei specifice privind regimul deşeurilor cât şi transportul deşeurilor periculoase şi nepericuloase pe teritoriul României. 

Deşeurile au fost predate unui operator autorizat în vederea eliminării sau valorificării acestora. 

”Atragem atenţia pe această cale tuturor persoanelor fizice şi juridice că transportul, abandonarea şi depozitarea deşeurilor periculoase şi nepericuloase fără respectarea prevederilor legale se sancţionează cu amendă şi confiscarea mijlocului de transport folosit la săvârşirea contravenţiei”, se arată într-un comunicat al Gărzii de Mediu Buzău.

Acţiunile vor continua atât pe raza municipiilor Buzău şi Râmnicu Sarat, cât şi în judeţ.

În urmă cu o săptămână, comisarii Gărzii de Mediu Buzău au confiscat o camionetă plină cu saci în care erau deşeuri inerte amestecate, rezultate din lucrări de construcţii.

Vă mai recomandăm să citiţi:

Operaţiune pentru salvarea unei tinere răpite de soţul agresiv. Erau despărţiţi de două luni

 

Un tânăr din Buzău a fost reţinut pentru pornografie infantilă. Victima, o copilă cunoscută pe Facebook

 

Hoţii au pus ochii pe foişoarele de pe cea mai spectaculoasă şosea din Buzău

Buzău


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri