Primarul Buzăului a dat startul curăţeniei de primăvară. Cetăţenii, mobilizaţi printr-un clip postat pe Facebook VIDEO

Primarul Buzăului a dat startul curăţeniei de primăvară. Cetăţenii, mobilizaţi printr-un clip postat pe Facebook VIDEO

Arhivă

Primarul Buzăului a lansat un apel către locuitorii municipiului să se implice prin lucrări de igienizare şi înfrumuseţare a spaţiilor din apropierea locurilor de reşedinţă sau a sediilor firmelor în care îşi derulează activitatea.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Campania de curăţenie va dura până pe 30 aprilie şi se va derula pe cartiere, conform unui program anunţat de municipalitate. 
 
Pentru ecologizarea parcurilor din oraş, dar şi a zonelor periferice ale oraşului, Constantin Toma solicită şi sprijinul voluntarilor.
 
Asociaţiile de proprietari din municipiu au obligaţia de a menţine faţadele blocurilor curate şi de a păstra curăţenia în jurul acestora.
 
Consiliul Local Buzău a aprobat o serie de reguli de convieţuire în comunitate, încă din anul 2017, însă nu toate aceste decizii sunt respectate de către locatari. 
 
În acest sens, primarul Buzăului a dispus trimiterea pe teren a unor echipe de poliţişti locali. În municipiului Buzău, „Curăţenia de primăvară” se face cu ajutorul muncitorilor de la RER Sud şi Urbis Serv.
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Cum arată „colţii” care dau numele unei celebre zone montane din România. Piatra semipreţioasă renumită în regiune   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările