Patronii de localuri, nerăbdători să primească din nou clienţi, după expirarea scenariului roşu în Buzău

Patronii de localuri, nerăbdători să primească din nou clienţi, după expirarea scenariului roşu în Buzău

Arhivă

Restaurantele, barurile şi cafenelele din municipiul Buzău vor putea primi clienţi şi în interior, începând din 30 decembrie, ca urmare a scăderii ratei de infectare.

Ştiri pe aceeaşi temă


Finalul de an aduce o veste neaşteptată pentru locuitorii municipiului Buzău. 

După 55 de zile în care oraşul s-a aflat în scenariul roşu, iar cetăţenii au fost nevoiţi să respecte o listă lungă de restricţii, Buzăul înregistrează mai puţin de trei îmbolnăviri la mia de locuitori.

Cu alte cuvinte, municipiul întruneşte toate condiţiile de a ieşi din scenariul roşu, fapt ce permite ca, în ultimele zile din an, restaurantele şi cafenele să-şi poată relua activitatea.

Autorităţile de sănătate publică au decis aplicarea scenariului roşu pentru municipiul Buzău, începând cu 6 noiembrie 2020. 

De atunci, regulile împotriva răspândirii noului coronavirus au fost mult mai dure, iar printre cei mai afectaţi au fost patronii restaurantelor şi cafenelelor. 

Totul însă s-ar putea schimba începând cu 30 decembrie, când autorităţile de sănătate publică vor analiza situaţia epidemiologică din ultimele 14 zile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările