O singură comună din Buzău primeşte bani din bugetul de stat. Unde vor ajunge fondurile VIDEO

O singură comună din Buzău primeşte bani din bugetul de stat. Unde vor ajunge fondurile VIDEO

Sursa Andrei Blidaru

Lopătari este singura comună din Buzău care primeşte bani prin Anexa 7.03 la Legea bugetului de stat, prin care sunt acordate sume de la bugetul de stat administraţiilor locale din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Primăria condusă de Claudiu Constantin (32 de ani), reprezentant al USR-Plus, a cerut bani pentru un cilindru compactor, o autobasculantă şi o auto-gunoieră, primind suma de 200.000 de lei.
 
”Anexa 7.03 la Buget este un subiect controversat şi nu de ieri sau de azi, ci dintotdeauna. Am tras în orice direcţie pentru oamenii de la Lopătari, iar Guvernul ne-a alocat 200.000 lei pentru a achiziţiona utilaje de care avem nevoie urgentă. În niciun caz nu ne ajunge pentru a acoperi toate nevoile, dar este un început pe care vom construi mai departe. Încă suntem pe minus la Lopătari şi facem tot posibilul să ieşim la lumină”, a scris pe Facebook Claudiu Constantin, primarul din Lopătari.
 
Claudiu Constantin spune că utilajele sunt necesare pentru repararea drumurilor care se deteriorează rapid după fiecare ploaie dar şi sub greutatea camioanelor care transportă lemne din zona de munte.
 
 
Reprezentanţii PSD consideră practica discriminatorie şi au anunţat deja că vor depune plângeri penale pe numele tuturor decidenţilor politici care au alocat bani preferenţial.
 
În total, prin Anexa 7.03, au fost direcţionaţi 360 de milioane de lei, iar PSD susţine că judeţele conduse de reprezentanţii săi, cum este şi cazul Buzăului, au fost ocolite de fonduri.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările