Mamă şi fiică dintr-o comună buzoiană, anchetate într-un dosar de proxenetism

Mamă şi fiică dintr-o comună buzoiană, anchetate într-un dosar de proxenetism

Femeia de 40 de ani ar fi practicat prostituţia în trecut

Poliţiştii din Râmnicelu au efectuat, joi, două percheziţii domiciliare în municipiul Buzău şi în comuna Balta Alba, într-un dosar penal de proxenetism. Acţiunea sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat a beneficiat de sprijinul luptătorilor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale din IPJ Buzău.

Ştiri pe aceeaşi temă


Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada 2015- 2021, un bărbat şi două femei, mamă şi fiică, cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani, din Balta Albă şi Râmnicelu, ar fi determinat şi înlesnit  practicarea prostituţiei pentru patru tinere, pe teritoriul Germaniei şi în România, obţinând foloase materiale. 

Tinerele sunt din judeţele Buzău şi Brăila şi au între 18 şi 25 de ani. Femeia de 40 de ani ar fi practicat prostituţia în trecut, iar acum şi-ar fi cooptat în afacere şi fiica. Aceasta, şi-ar fi convins la rândul ei câteva prietenele să practice cea mai veche meserie din lume.

Percheziţiile s-au desfălurat la locaţii folosite de cele două femei, în baza mandatelor emise de Judecătoria Râmnicu Sărat. Persoanele bănuite vor fi conduse la audieri, la sediul Poliţiei. Acţiunea a beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările