Două eleve din Râmnicu Vâlcea, căutate de rude şi poliţie. Sunt indicii că s-ar afla în Buzău

Două eleve din Râmnicu Vâlcea, căutate de rude şi poliţie. Sunt indicii că s-ar afla în Buzău

Poliţiştii desfăşoară verificări cu privire la dispariţia a două fete de 13 respectiv 14 ani, din municipiu Râmnicu Vâlcea. Ele s-ar putea afla în Buzău, spun apropiaţii fetelor.

Ştiri pe aceeaşi temă


În cursul zilei de luni, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie din Râmnicu Vâlcea cu privire la faptul că fiica sa, Predescu Nicole Elena în vârstă de 13 ani, nu a ajuns la şcoală şi nici la domiciliu nu a revenit. 

Aceasta a plecat de la domiciliu, cu intenţia de a merge la Şcoala Gimnazială nr.10 din municipiul Râmnicu Vâlcea, însă nu a ajuns la cursuri şi nici la domiciliu nu a revenit. 

Din verificările efectuate s-a stabilit faputul că minora este plecată împreună cu prietena şi colega ei de clasă, Coman Diana. 

Predescu Nicole Elena are o înălţime de 1,60-1,65 m, greutate 40-45 kg, păr şaten deschis, lung, nas drep, ochi căprui. 

În momentul plecării de la domiciliu avea următoarele obiecte vestimentare: jachetă din fâş de culoare kaki cu glugă cu blăniţă maro închis, hanorac de culoare gri, blue jeans de culoare albastru, în picioare poartă adidaşi de culoare neagră cu talpă de culoare albă.

Nu demult, fetele au mai avut o tentativă de a pleca de acasă pentru a veni în Buzău, chemate de un adolescent cunoscut pe reţelele de socializare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: