Criminalul de pe strada Dimitrie Cantemir a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Criminalul de pe strada Dimitrie Cantemir a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Andrei Muscalu a fost prezentat marţi de procurori judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Buzău pentru luarea măsurilor legale, cererea fiind admisă. Acesta şi-a recunoscut fapta însă nu a putut preciza ce l-a determinat să-şi ucidă unchiul. Duminică seară, tânărul de 23 de ani şi-a înjungjiat mortal unchiul şi a rănit-o pe concubina acestuia.

Ştiri pe aceeaşi temă


Duminică, Andrei Muscalu a fost audiat şi apoi dus la Spitalul Judeţean Buzău unde i s-au recoltat probe de sânge, testele făcute acolo indicând că nu a consumat alcool. 

O parte dintre probe s-au trimis la Bucureşti, pentru testele complete care vor confirma dacă în ziua crimei consumase sau nu etnobotanice sau alte droguri pe care aparatele din Spitalul Judeţean nu le poate identifica. 

Ulterior a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca, unde a fost supus unei expertize psihiatrice. Luni, el a fost audiat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău, iar procurorii au decis să propună instanţei arestarea preventivă.

Surse din cadrul Parchetului susţin că tânărul era cunoscut ca fiind dependent de alcool şi de droguri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările