Consiliul Judeţean anunţă investiţii în modernizarea stadionului Metalul Buzău

Consiliul Judeţean anunţă investiţii în modernizarea stadionului Metalul Buzău

Arhivă adevarul.ro

Se anunţă vremuri mai bune pentru stadionul Metalul, din muncipiul Buzău. Arena din Crâng va intra în reabilitare, în următoarele săptămâni.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu. Divizionara C Metalul Buzău este susţinută financiar de forul judeţean. 
 
Lucrările vor viza, în primul rând, înlocuirea gazonului sintetic dar şi amenajarea unei tribune oficiale.
 
Lucrările de modernziare la arena Metalul vor demara în această vară, investiţia aparţinând patronului echipei, Mircea Benga.
 
Totodată, conducerea Consiliului Judeţean Buzău doreşte semnarea unui protocol de colaborare între noul club al judeţului, FC Buzău, Metalul Buzău şi Liceul cu Program Sportiv, pentru ca bazele celor trei entităţi sportive să fie folosite în comun de către grupele de copii şi juniori.
 
Gazonul sintetic de pe stadionul Metalul, montat în urmă cu 13 ani, a ajuns într-o stare avansată de degradare, echipa din Buzău fiind în pericol să nu mai primească licenţa pentru noul sezon al Ligii a III-a. 
 

Vă mai recomandăm să citiţi:

Cercetătorii buzoieni au creat usturoiul Benone, cu gust dulce, acrişor şi iute

Afacerea bio a unei americance din Munţii Buzăului, care asigură finanţarea unui cămin de copii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările