Cel mai ghinionist hoţ: De ce a fost nevoit să strige după ajutor VIDEO

Cel mai ghinionist hoţ: De ce a fost nevoit să strige după ajutor VIDEO

Sursa I. Bunilă

Un bărbat care a încercat să intre prin efracţie în Piaţa de Mărfuri Industriale din Buzău a rămas blocat între gratiile de la intrare. A atras atenţia poliţiştilor atunci când, chinuit de durere, a început să strige după ajutor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întâmplarea a avut loc joi seară. Infractorul a reuşit să se strecoare în incinta pieţei, dar, când a vrut să schimbe direcţia camerei de supraveghere, mâna i-a rămas prinsă între gratii.
 
S-a chinuit minute bune captiv în grilaj. Chinuit de durere şi când a observat că nu îşi poate scoate braţul dintre fiare, a început să strige după ajutor. Un trecător l-a observat pe tânărul suspendat pe grilaj şi a anunţat Poliţia Locală. 
 
Agenţii sosiţi la faţa locului au solicitat intervenţia pompierilor care au fost nevoiţi să taie câteva gratii pentru a elibera mâna hoţului din strânsoare.
 
Poliţiştii sosiţi şi ei la faţa locului l-au condus pe bărbat la secţie şi continuă cercetările pentru tentativă la furt calificat. 
 
 
Personajul este un tânăr, de 33 de ani, din comuna Săgeata. Acesta nu a apucat să fure din piaţă, singurul prejudiciu fiind provocat prin tăierea porţii metalice. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările