Cel mai ghinionist hoţ: De ce a fost nevoit să strige după ajutor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa I. Bunilă
Sursa I. Bunilă

Un bărbat care a încercat să intre prin efracţie în Piaţa de Mărfuri Industriale din Buzău a rămas blocat între gratiile de la intrare. A atras atenţia poliţiştilor atunci când, chinuit de durere, a început să strige după ajutor.

Întâmplarea a avut loc joi seară. Infractorul a reuşit să se strecoare în incinta pieţei, dar, când a vrut să schimbe direcţia camerei de supraveghere, mâna i-a rămas prinsă între gratii.

S-a chinuit minute bune captiv în grilaj. Chinuit de durere şi când a observat că nu îşi poate scoate braţul dintre fiare, a început să strige după ajutor. Un trecător l-a observat pe tânărul suspendat pe grilaj şi a anunţat Poliţia Locală. 

Agenţii sosiţi la faţa locului au solicitat intervenţia pompierilor care au fost nevoiţi să taie câteva gratii pentru a elibera mâna hoţului din strânsoare.

Poliţiştii sosiţi şi ei la faţa locului l-au condus pe bărbat la secţie şi continuă cercetările pentru tentativă la furt calificat. 

VIDEO AICI

Personajul este un tânăr, de 33 de ani, din comuna Săgeata. Acesta nu a apucat să fure din piaţă, singurul prejudiciu fiind provocat prin tăierea porţii metalice. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

VIDEO Turiştii români redescoperă Vulcanii Noroioşi după lunga perioadă de restricţii impuse de pandemie

FOTO Start în modernizarea unui drum turistic din judeţul Buzău, neasfaltat de peste patru decenii

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite