Căderi de bolovani pe DN10, la Siriu. Traficul a fost deviat VIDEO

Căderi de bolovani pe DN10, la Siriu. Traficul a fost deviat VIDEO

Sursa Adi Brătianu

Traficul rutier este oprit pe DN 10 Buzău – Braşov, la kilometrul 87+200 metri, în zona localităţii Siriu, judeţul Buzău, din cauza căderilor de pietre de pe versant, pe suprafaţa de rulare.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
UPDATE Subprefectul judeţului Buzău, Marieta Boloş, împreună cu specialişti de la ISU şi de la Drumurile Naţionale s-a deplasat, joi, în zona afectată de alunecările de teren. 

Autorităţile iau în calcul, ca principală variantă de lucru, să îndepărteze barajul de roci cu ajutorul explozibililor, operaţiune care se va putea efectua, cel mai devreme, în cursul zilei de vineri.

Pe carosabil au ajuns arbori si blocuri întregi de piatră, dar şi bolovani, care au dus la închiderea totală a circulaţiei. 
 
Se acţionează pentru îndepărtarea obstacolelor, fiind deviat traficul pe ruta DN 10 (Poieni) – DJ 102 B (Calvini) – Vălenii de Munte.
 
Specialiştii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, sosiţi la faţa locului, iau în calcul detonarea stâncii care ocupă o bandă din drumul naţional. 
 
Lucrătorii de la ”Drumuri Naţionale” nu pot intra deocamdată să cureţe carosabilul cu buldoexcavatoare, deoarece riscul surpării versantului este încă foarte mare. 
 
 
Vom reveni cu amănunte!
 

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările