Autorităţile amenajează centre volante de vaccinare lângă pieţele din Buzău şi Râmnicu Sărat

Autorităţile amenajează centre volante de vaccinare lângă pieţele din Buzău şi Râmnicu Sărat

Arhivă

Autorităţile din Buzău încearcă să găsească noi soluţii pentru a intensifica ritmul din vaccinare anti COVID-19, iar imunizarea la nivelul judeţului să ajungă la 150.000 de persoane vaccinate până în vară.

Ştiri pe aceeaşi temă


Pe lângă centrele fixe, echipe mobile şi medici de familie, în perioada următoare, vor fi amenajate şi două centre volante, unul în municipiul Buzău şi celălalt la Râmnicu Sărat. 

Ambele centre volante ar urma să fie amenajate în imediata apropiere a pieţelor.

Autorităţile sanitare fac demersuri pentru ca cele două puncte volante, din Buzău şi din Râmnicu Sărat, să devină funcţionale chiar din acest weekend.

Un alt proiect în lucru este cel al înfiinţării unui centru drive-thru în parcarea unui centru comercial din municipiul Buzău.

În ultima săptămână, în contextul a minivacanţei de 1 Mai şi Paşte, s-a constatat o scădere drastică a numărului de buzoieni dornici să se imunizeze.

Media zilnică a prezentărilor la centrele de vaccinare a scăzut la aproape jumătate. În prima zi a acestei săptămâni, 770 de persoane au trecut pe la centrele de imunizare amenajate în judeţul Buzău.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările