Admitere cu medii mici în liceele din Buzău

Admitere cu medii mici în liceele din Buzău

Zeci de locuri au rămas libere la liceele din judeţul Buzău, după prima etapă de repartizare computerizată. Colegiul „B.P. Hasdeu” are cele mai mari medii.

Ştiri pe aceeaşi temă


Potrivit situaţiei publicate pe site-ul Ministerului Educaţiei, absolvenţii clasei a VIII-a din judeţ au avut medii de admitere mult mai mici faţă de cele de anul trecut. 

Ca şi în anii trecuţi, Colegiul „B.P. Hasdeu” are cele mai mari medii. La specializarea Matematică Informatică Bilingv, ultima medie de admitere a fost 9,40, iar la Filologie, ultimul elev admis a avut media 8,74.

În schimb, liceele tehnologice au înregistrat cele mai mici medii de admitere. Unii elevi au fost repartizaţi în aceste unităţi cu medii de 3 sau 4. 

Astfel de medii ruşinoase au fost, însă, şi la liceele teoretice. De exemplu, un elev cu media 3,07 a prins un loc la Liceul Teoretic Pogoanele, iar unul cu 2,89 a fost admis la Liceul Teoretic Nehoiu, specializarea Matematică Informatică.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările