Închisoare pe viaţă pentru ucigaşul buzoiencei Mariana Popa, omorâtă la Londra

Închisoare pe viaţă pentru ucigaşul buzoiencei Mariana Popa, omorâtă la Londra

Mariana Popa şi ucigaşul ei

Farooq Shah, un musulman de 21 de ani, a fost găsit vinovat şi condamnat la închisoare pe viaţă, pentru uciderea unei românce, Mariana Popa, care s-a dovedit ulterior a fi o prostituată în căutare clienţi pe Ilford Lane. Românca era însărcinată în şase săptămâni cu al doilea copil.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Potrivit imaginilor înregistrate de camerele de supraveghere din zonă, pe 28 octombrie 2013, Shah a aşteptat-o pe Mariana Popa în curtea unui garaj. Pe imagini se vede cum femeia vorbeşte cu acesta, înainte de a fi înjunghiată de două ori în piept.
 
Potrivit Daily Mail, procurorii cred că Shah a avertizat-o pe Mariana Popa să părăsească zona sau va plăti cu viaţa ei, însă aceasta a refuzat.
 
Cu toate acestea, Shah a negat că el ar fi cel din imagini, spunând instanţei că se afla acasă la momentul crimei, unde se uita la un episod din Family Guy. El a mai spus că se întorsese din Plaistow, beat şi sub influenţa cannabisului.

 
Tânăra Mariana Popa avea 24 de ani şi era originară dintr-o comună din judeţul Buzău, iar familia acesteia spune că femeia a plecat iniţial la muncă în Italia, însă, pentru că nu reuşea să îşi mai găsească de lucru acolo, a decis să plece în Anglia, unde se afla, de câteva săptămâni, împreună cu concubinul său.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările