VIDEO „Fantoma din telefon”: fotografia bizară care a băgat spaima în sătenii dintr-o localitate de lângă Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gina Mihai
Gina Mihai

O fotografie bizară le dă fiori localnicilor dintr-un sat buzoian. Membrii unei familii din Scurteşti, o localitate de lângă Buzău, susţin că au descoperit poza unei fantome, printre pozele stocate într-un telefon mobil.

Năluca seamănă izbitor, spun sătenii, cu o bătrână care a murit cu trei ani în urmă. Pentru a-i linişti pe oameni, preotul din sat le-a spus enoriaşilor că fenomenul bizar nu este decât o fotografie nereuşită a unuia dintre deţinătorii telefonului.

Gina Mihai, o localnică de 34 de ani, din Scurteşti, este convinsă că în casa ei s-a petrecut sâmbătă seara un fenomen paranormal. Este de părere că familia ei a fost bântuită de spiritul bunicii soţului ei, în ziua în care i-a luat moţul fetiţei ei.

Dovada, spune ea, este o fotografie apărută în telefonul mobil, care o surprinde pe „Ţaţa Sanda", bătrâna care a murit cu trei ani în urmă. Ginei i se pare că în poză fantoma apare cu un şarpe de gât.

„Aici sunt ochii, gura, şarpele este aici. Cercul ăsta zici că e un ochi de apă şi ea e în centru, în ochiul ăsta de apă. Seamănă cu bunica, are cumnatul meu o poză în casă care seamănă foarte bine", ne arată Gina Mihai.

„Acelaşi chip este. Noi ştim cum era pe patul de moarte şi ştim cum arăta dânsa. E un şarpe încolăcit de gât. Probabil ea o avea păcate şi noi trebuie să o salvăm prin pomeni", o completează Florica Mihai, cumnata ei.

image

Gina Mihai susţine că fotografia apare ca fiind realizată într-un moment în care ţinea telefonul în buzunar. Făcuse câteva poze la petrecerea copilului, dar cu două ore înainte. Îşi aduce aminte că la acea oră, discuta cu o cumnată şi soţii lor chiar despre bătrâna moartă.

"A fost realizată la data de 28.06, la ora 23 şi 14 minute. În momentul ăla noi chiar vorbeam de ea, de bunica, care este moartă. Telefonul îl aveam în buzunar. Deci, fără să-l scot, fără să fotgrafiez absolut nimic. Făceam nişte gogoşi şi când i-am arătat fotografia cumnatei a zis asta e mamaia. I s-a furnicat pielea pe ea, a scăpat gogoşile din mâini”, spune Gina Mihai.

Pentru a-i linişti pe creduli, preotul din sat le-a spus enoriaşilor că fenomenul bizar nu este decât o fotografie nereuşită a unuia dintre deţinătorii telefonului. I-a sfătuit totodată pe membrii familiei Mihai să facă toate pomenile de care răposata nu a beneficiat la timpul lor.

CITEŞTE ŞI

Pericol de explozie, la Râmnicu Sărat, după un incendiu izbucnit la o benzinărie

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite