Un turist a murit după ce a căzut într-o râpă, în Munţii Piatra Craiului. Bărbatul a făcut infarct

Un turist a murit după ce a căzut într-o râpă, în Munţii Piatra Craiului. Bărbatul a făcut infarct

Bărbatul a căzut 10 mertri într-o râpă. FOTOIJJ Braşov

Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a căzut aproximativ 10 metro într-o râpă din Munţii Piatra Craiului. La faţa locului au ajuns salvamontiştii şi jandarmii montani, cât şi un elicopter SMURD. Medicii au constatat că bărbatul a făcut un infarct.

Potrivit şefului Salvamont Zărneşti, Ion Pivodă, accidentul a avut loc pe un traseu marcat spre Piatra Mică, din Masivul Piatra Craiului. Prietenii bărbatului care îl însoţeau în drumeţie au sunat la 112 după ce omul s-a prăbuşit în gol 10 metri. Oamenii au anunţat că bărbatului de 67 de ani i s-a făcut rău.  

Colegii din grup au încercat să îi acorde primul ajutor până şa sosirea salvamontiştilor, dar omul nu şi-a revenit. Când au ajuns la faţa locului salvatorii montani au constatat că omul nu are semne vitale. În zonă a sosit şi un elicopter SMURD, dar bărbatul nu a mai putut fi salvat. Făcuse un infarct care i-a fost fatal.

Victima a fost preluată de elicopterul SMURD şi dusă până pe un platou din zona cabenei Gura Râului, de unde a fost preluată de către o echipă de la Medicina Legală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările