Un român 34 de ani şi-a scos virginitatea la licitaţie pentru a doua oară. Tânărul, dezamăgit de lipsa ofertelor: „Nu sunt Brad Pitt, dar nici urât nu sunt“

Un român 34 de ani şi-a scos virginitatea la licitaţie pentru a doua oară. Tânărul, dezamăgit de lipsa ofertelor: „Nu sunt Brad Pitt, dar nici urât nu sunt“

Sebastian Ciercies FOTO The Mirror

Sebastian Ciercies are 34 de ani şi este ajutor de bucătar într-un restaurant din Braşov. De curând, a devenit cunoscut până în Marea Britanie, după ce anunţat că-şi scoate virginitatea la vânzare. Acum aproape cinci ani a anunţat o licitaţie identică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă în urmă cu cinci ani a făcut licitaţia pentru că avea multe datorii şi era şomer, acum motivul braşoveanului ar fi diferit unul special. Fratele său este grav bolnav suferind de diabet şi nu are bani pentru tratament, iar Sebastian s-a gândit că în acest fel ar putea face rost de banii necesari. Totodată, Ciercies a anunţat şi preţul de la care porneşte licitaţia: 800 de euro. 

Vechiul anunţ postat de Sebastian suna cam aşa: „Bărbat, 29 de ani, Braşov. Constituţie atletică, brunet! Vând virginitate şi rog seriozitate! Preţ: de la 850 de euro (700 lire)! Nu este inclus transportul“.
 
Atunci, cazul său a ajuns în Marea Britanie, iar jurnaliştii de la The Mirror scriau că tânărul este dezamăgit că nimeni nu a licitat pentru el. „Nu înţeleg de ce nu am primit nicio ofertă. Nu sunt Brad Pitt, dar nici urât nu sunt. Sunt sănătos, arătam bine şi speram ca până acum să primesc măcar o ofertă. Sunt puţin dezamăgit“, a povestit Sebastian, citat de The Mirror.
 
Şi ultimul său anunţ a ajuns la urechile jurnaliştilor britanici, care titrează: „Trebuie să am grijă şi de fratele meu bolnav de diabet. Nu mai am decât datoriile şi vriginitatea. O să aleg oferta cea mai bună, dar aş vrea să fie cineva din străinătate“, a povestit bărbatul, motivându-şi al doilea anunţ.
 
Britanicii de la Daily Mail au amintit că românul nu este la prima tentativă de a-şi vinde virginitatea şi că oferta acestuia a rămas fără ecou. „Nu înţeleg. Sunt un tip bun cu un fizic bun. Credeam că cineva îmi poate oferi chiar mai mult”, ar fi spus Sebastian, potrivit sursei citate. 
 
Citeşte şi
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: